Skrivnost osvobajanja

Skrivnost osvobajanja - Guy Finley | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Guy Finley
DIMENZIJA
8,60 MB
IME DATOTEKE
Skrivnost osvobajanja.pdf
ISBN
7251208124843

OPIS

Finleyjeva knjiga Skrivnost osvobajanja je knjiga, ki preprosto pomaga bolje (za)živeti. Avtor uvodoma omeni težave, s katerimi se spopada sodobni svet. Bralec kaj hitro spozna, da sam ni izvzet iz sveta, polnega bolečine, nerazumevanja, obžalovanj, neizpolnjenih pričakovanj, prepirov, socialnih razlik, pomanjkanja pozitivnih čustev ... Finley nas skuša postopoma naučiti tehnike osvobajanja, s pomočjo katere lahko postopoma spremenimo svoje ustaljene (in mnogokrat uničujoče) vedenjske vzorce. o avtorju Guy Finley je avtor mnogih uspešnic in več kot 35 knjig ter avdio programov, prevedenih v 16 jezikov, ki so se prodali v milijonskih nakladah. Je tudi ustanovitelj in direktor centra za samospoznavanje Life of Learning Foundation, neprofitne organizacije v ameriški zvezni državi Oregon in voditelj serije radijskih oddaj Osvobajanje s Finleyjem na najbolj poslušanih komercialnih postajah, namenjenih boljši kvaliteti življenja. 

Na nekaj več kot 1.152.966 izdelkov 362 trgovin 7.330 znamk Dan regeneracije, pomlajevanja in osvobajanja Če resnično želiš doseči želeno pri svojem telesu, zavedanju, energiji, je potrebna uskladitev želenega na vseh nivojih (zavestnih/podzavestnih). Skozi svoja predavanja sem spoznala, da besede Ključa Ljubezni odpirajo srca - otrokom, učiteljem in staršem. espd primerjava zjn-3 in zjn-2 pogajanj postopek s pogajanji Maja Prebil ESPD obrazec zagotovljena sredstva javna naročila Nataša Jeršič vpogled v ponudbo NMV vpogled poslovna skrivnost zavarovanje ZJN-3 garancija evidenčno naročilo razpisna dokumentacija Ta motiv vzame za svoj vodilni motiv tudi evangelist Janez, ko želi predstaviti skrivnost Jezusovega sestopa in njegovega povzdignjenja v Očetovo življenje, ki se zgodi z njegovim darovanjem na križu.

Bralec kaj hitro spozna, da sam ni izvzet iz sveta, polnega bolečine, nerazumevanja, obžalovanj, neizpolnjenih pričakovanj, prepirov, socialnih razlik, pomanjkanja pozitivnih čustev ... Finley nas skuša postopoma naučiti tehnike ... Skrivnost osvobajanja.

POVEZANE KNJIGE