Prelita rimska kri

Prelita rimska kri - Simon Scarrow | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Simon Scarrow
DIMENZIJA
3,24 MB
IME DATOTEKE
Prelita rimska kri.pdf
ISBN
4167628845959

OPIS

Piše se leto 55 n. št. Medtem ko se na vzhodnem robu rimskega cesarstva kuhajo težave, se tribun Kato in centurion Makro pripravljata na vojno … Lokavi Parti so vdrli v Armenijo, mejno območje, ki sodi v rimsko interesno sfero, in izgnali kralja Radamista. Kralj je ambiciozen in brezobziren, a Armenija je za Rim izjemnega strateškega pomena. General Korbulo mora kralja spraviti nazaj na oblast, obenem pa pripraviti čete za vojno z mogočnim partskim imperijem. Korbulo nalogo zaupa Katu in Makru in njuni elitni kohorti pretorijanske straže. Odpraviti se na pohod po neznanem ozemlju, ki ni vrisano v zemljevide, s ciljem na prestol posaditi med ljudmi osovraženega kralja, je kočljiva naloga. Zaveznik ni vreden zaupanja in nasprotniki prežijo z vseh strani. Pogum in izurjenost rimske vojske bosta na hudi preizkušnji …

82-312.6 Avtobiografski in ... Prelita rimska kri 181; Preobrazbe telesa 92; Preteklost. Knj.

Podkategorije. Ta del kategorije ima 2 naslednji podkategoriji, od skupno 2. Slovenščina ekspres 1 [Dva medija] : učbenik za začetnike na tečajih slovenščine kot drugega in tujega jezika / Tanja Jerman, Staša Pisek, Anja Strajnar ; [prevajalec uvodne besede David Limon ; ilustratorki Staša Pisek, Anja Strajnar ; fotografije iStock, Anja Strajnar]. Klicni center: 02 2520 333 Pon-pet 7.30-20.00, sob 7.30-13.00 E-naslov: [email protected] 2.

POVEZANE KNJIGE