Postani astronavt

Postani astronavt - Cath Ard | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cath Ard
DIMENZIJA
6,50 MB
IME DATOTEKE
Postani astronavt.pdf
ISBN
2409176184254

OPIS

Knjiga Postani astronavt je polna jedrnatih informacij in te bo poučila o vesolju, astronomiji, življenju na Mednarodni vesoljski postaji in še veliko več. Naredi preproste naloge, da dobiš prave praktične izkušnje, preden se izstreliš na odpravo v vesolje. Postani … je čudovita nova serija, ki spodbuja otroke, da se začnejo živo zanimati za naravoslovne predmete in z njimi povezane privlačne poklice. Otroci lahko izvedo več o praktičnih spretnostih in znanjih, ki so potrebna, da bi opravljali enega izmed teh osupljivih poklicev, od znanstvenika do astronavta.

Tokrat bodo prvič v zgodovini lahko kandidirali tudi državljani Republike Slovenije. Prijave se bodo odprle 31.

Naredi preproste naloge, da dobiš prave praktične izkušnje, preden se izstreliš na odpravo v vesolje. Postani … je čudovita nova serija, ki spodbuja otroke, da se začnejo živo zanimati za naravoslovne ... Knjiga Postani astronavt bo otroka poučila o vesolju, astronomiji, življenju na Mednarodni vesoljski postaji, knjiga Postani znanstvenik pa o časih, silah, življenjskih ciklih in še veliko več.

POVEZANE KNJIGE