Odpri srce, vzljubi sebe in življenje

Odpri srce, vzljubi sebe in življenje - Gemma Cairney | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gemma Cairney
DIMENZIJA
4,52 MB
IME DATOTEKE
Odpri srce, vzljubi sebe in življenje.pdf
ISBN
3762597146415

OPIS

Ste noro zaljubljeni? Imate strto srce? Ste veseli, žalostni, tesnobni, zmedeni …? Ta knjiga je tu, da vam pomaga. V njej boste našli strokovne nasvete, osebne zgodbe in izpovedi ter vprašalnike, ki vam bodo pomagali prebroditi tegobe odraščanja. Med temami, ki se jih loteva, so družina, prijateljstvo, medvrstniško nasilje, zaljubljenost in ljubezen, razhajanje, smrt in druge izgube, menstruacija, samopodoba, videz, prehrana in telesna dejavnost, spolnost, spolno zdravje in še in še. Kot bi se pogovarjali z najboljšo prijateljico – samo še bolje! Avtorica Gemma Cairney je priljubljena britanska televizijska in radijska voditeljica. Ko je pripravljala to knjigo, se je posvetovala s strokovnjaki z najrazličnejših področij, govorila z nešteto najstniki po vsej državi in pobrskala po svojih izkušnjah ter izkušnjah svojih prijateljev.

Če ni ravnovesja, ne moreš nič. Če ni ravnovesja v pacientu, ki je na operacijski mizi, je hudo, lahko umre.

Dvigni se nad zunanje okoliščine in pogojenosti tja, kjer je vse Svetloba, kje je vse mir, kjer je vse popolnost in ni nobene ločenosti. Končno sem dojela tudi sama, skozi sebe in ne zgolj v meditaciji, da živeti pomeni vlagati v življenje, ki je že v nas, ga krepiti s tem, da mu namenim pozornost, s spoštovanjem, s hvaležnostjo, kar pomeni, da spoštujem sebe in svoje želje s tem, da jih izrazim in pri njih vztrajam, vlagam vanje trud in tako krepim življenje v sebi. odpri srce,vzljubi sebe in Življenje odpri srce,vzljubi sebe in Življenje odpri srce,vzljubi sebe in Življenje odpri srce,vzljubi sebe in Življenje. cena: 19,99 eur klubska cena: 15,95 eur Odpri oči - glej naravo, odpri srce - glej življenje.

POVEZANE KNJIGE