Obkroženi z idioti

Obkroženi z idioti - Thomas Erikson | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Thomas Erikson
DIMENZIJA
10,51 MB
IME DATOTEKE
Obkroženi z idioti.pdf
ISBN
1785323392488

OPIS

Tako imenovani »idioti« v našem življenju so najpogosteje le ljudje, ki imajo drugačen vedenjski profil in slog sporazumevanja kot mi. Razumevanje vedenjskega vzorca nekoga je zato ključ do uspešne komunikacije Švedski strokovnjak Thomas Erikson v mednarodni uspešnici Obkroženi z idioti govori o štirih vrstah vedenjskih tipov – o rdečih, ki so dominantni in gospodovalni, o rumenih, ki so družabni in optimistični, o zelenih, ki so sproščeni in prijazni, ter o modrih, ki so analitični in natančni – ter pojasnjuje, kako prepoznati vsak tip in se sporazumevati z njim. Namesto da bi bili obremenjeni s pretirano strokovnimi kategorizacijami, lahko s preprostim štiribarvnim sistemom kmalu določite, kakšen je vaš prijatelj ali sodelavec, in prilagodite svojo komunikacijo z njim. Knjiga je polna praktičnih informacij za sporazumevanje z ljudmi na podlagi njihove barve, vključno s prednostmi in slabostmi vseh profilov, z navodili, kako dajati pozitivne in negativne povratne informacije vsakemu, in z nasveti za najprimernejše izražanje v elektronskem sporočilu nekomu z drugačnim profilom.

Težko bodo našli storilca. Ne vem niti znamke avtomobila," je pojasnil Decros. Opro, zavod za aplikativne študije je izdal knjigo francoske pisateljice Simone de Beauvoir z naslovom Starost - 1.

AudiBook Thomas Erikson: OBKROŽENI Z IDIOTI Knjigarna Felix [NG, KA, NM, MB] Cena: 32,90 € Tako imenovani 'idioti' v našem življenju so najpogosteje le ljudje, ki imajo drugačen vedenjski profil in slog sporazumevanja kot mi. Razumevanje vedenjskega vzorca nekoga je zato ključ do uspešne komunikacije. KNJIGE ZA ODRASLE.

POVEZANE KNJIGE