Obkroženi z idioti

Obkroženi z idioti - Thomas Erikson | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Thomas Erikson
DIMENZIJA
12,51 MB
IME DATOTEKE
Obkroženi z idioti.pdf
ISBN
5905740021045

OPIS

Tako imenovani »idioti« v našem življenju so najpogosteje le ljudje, ki imajo drugačen vedenjski profil in slog sporazumevanja kot mi. Razumevanje vedenjskega vzorca nekoga je zato ključ do uspešne komunikacije Švedski strokovnjak Thomas Erikson v mednarodni uspešnici Obkroženi z idioti govori o štirih vrstah vedenjskih tipov – o rdečih, ki so dominantni in gospodovalni, o rumenih, ki so družabni in optimistični, o zelenih, ki so sproščeni in prijazni, ter o modrih, ki so analitični in natančni – ter pojasnjuje, kako prepoznati vsak tip in se sporazumevati z njim. Namesto da bi bili obremenjeni s pretirano strokovnimi kategorizacijami, lahko s preprostim štiribarvnim sistemom kmalu določite, kakšen je vaš prijatelj ali sodelavec, in prilagodite svojo komunikacijo z njim. Knjiga je polna praktičnih informacij za sporazumevanje z ljudmi na podlagi njihove barve, vključno s prednostmi in slabostmi vseh profilov, z navodili, kako dajati pozitivne in negativne povratne informacije vsakemu, in z nasveti za najprimernejše izražanje v elektronskem sporočilu nekomu z drugačnim profilom.

éve alkalmából rendezett szimpózium. Hazai szerzőket olvasva.

Knjiga, ki me je res navdušila in sem jo sicer prebrala že nekaj časa nazaj, je knjiga avtorja Thomasa Eriksona, z naslovom Obkroženi z idioti. Vsi vemo, da smo si ljudje med sabo različni, vsak ima svoj prav in narobe. Az (alsó)lendvai vasút 130.

POVEZANE KNJIGE