Obisk

Obisk - Gaja Kos | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gaja Kos
DIMENZIJA
3,37 MB
IME DATOTEKE
Obisk.pdf
ISBN
7190939884288

OPIS

Nekateri pa res nimajo pojma o lenivcih! Da se gost lahko v miru naspi, takoj ko pride na obisk, to je redko in dragoceno. Prijateljstvo med lenivcem in tapirjem? Eden v drevesni krošnji, drugi pod njo, eden ves poskočen, drugi pa se z vsakim gibom utrudi … Zabavna slikanica Gaje Kos in Ane Zavadlav je tako sveža in sočna, da nas bo popeljala v mnogotere svetove in nas hkrati ustavila v vsakem trenutku. Slastno branje.

Kljub poraznemu lanskemu obisku in klavrnim napovedim bodo tudi letos odprli veliko gigantskih muzejev in galerij. Odpri galerijo.

To je prvi obisk kakega papeža v Iraku in hkrati prvi obisk v tujini od začetka pandemija covida-19 za sedanjega poglavarja Rimskokatoliške cerkve. »Zelo se veselim, da ... Obisk.

POVEZANE KNJIGE