Lovilka oblakov

Lovilka oblakov - Claudia Winter | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Claudia Winter
DIMENZIJA
3,87 MB
IME DATOTEKE
Lovilka oblakov.pdf
ISBN
1967043761762

OPIS

Ljubezenska zgodba, ki ogreje srce, in vas popelje na slikovito popotovanje v severno Francijo. Šarmantna in prekanjena Claire Durant se je zavihtela na sam vrh karierne lestve pri berlinski gurmanski reviji. Nihče namreč ne sluti, da ni niti prava Parižanka niti ni študirala umetnosti – dokler ne dobi klica na pomoč iz Bretanje, kjer je pravzaprav odraščala: njena mama mora ostati v bolnišnici in Clairine gluhe sestre ne more pustiti same. Zato Claire odpotuje v malo obmorsko vas in še ne sluti, da bo njen čustveni svet pošteno iztiril. Njen prijatelj iz otroških dni Nicolas že dolgo ni več sramežljivi mladenič, kakršen je bil nekoč, in potem se kakor strela z jasnega v vasi pojavi še njej šef. Claire mora improvizirati, da lahko vzdržuje svoje izmišljotine – in s tem v sicer lagodnem Moguériecu povzroči strahotno zmešnjavo ...

Nihče namreč ne sluti, da ni niti prava Parižanka niti ni študirala umetnosti - dokler ne dobi klica na pomoč iz ... Domov > Vse knjige > Leposlovje > Ženski roman > Lovilka oblakov Lovilka oblakov Claudia Winter. 12,90 ... Lovilka oblakov Claudia Winter 12,90 € P.

marec 1922, † 5. julij 2018, Čičare, Slovenija. Lovilka oblakov / Claudia Winter ; [prevedla Petra Anžlovar].

POVEZANE KNJIGE