Kraljica senc

Kraljica senc - Sarah J. Maas | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sarah J. Maas
DIMENZIJA
3,35 MB
IME DATOTEKE
Kraljica senc.pdf
ISBN
7925919984654

OPIS

Neusmiljeni boj za prestol in magijo ... Celaena Sardothien je izgubila vse, ki jih je imela rada. Toda zdaj se je končno vrnila v kraljestvo – da bi se maščevala, da bi rešila svojo nekdaj cvetočo kraljevino in se soočila s sencami iz lastne preteklosti …Vrnila se je kot Aelin Galathynius, kraljica Terrasna. Toda preden bo lahko zahtevala zakoniti prestol nazaj, se bo morala boriti.In borila se bo za svojega bratranca, bojevnika, ki je zanjo pripravljen umreti. Borila se bo za prijatelja, mladeniča, ki je žrtev nezaslišanega ujetništva. Borila se bo za svoje ljudstvo, ki ga je zasužnjil kruti kralj, ljudstvo, ki čaka na zmagoslavno vrnitev svoje kraljice.V tem boju ima zveste pomočnike, toda sovražnikov je še več. Veliko več. In prihajajo vedno novi, še močnejši, še silovitejši, še bolj strašni.Celaenino epsko popotovanje se nadaljuje v četrtem delu serije Stekleni prestol, ko doseže nepredstavljiv vrhunec, ki bi lahko zatresel temelje njenega sveta.

se je seveda rodila z zlato žlico v ustih, poleg tega pa ima še kar nekaj privilegijev, o katerih lahko običajni državljani le sanjajo in niti pomislili ne bi, da je kaj... Kraljica praznuje 90.

Maličev Patricija: S senc kaplja na obleko. (Delo, 9.

POVEZANE KNJIGE