Eterična olja

Eterična olja - Stephanie Gerber | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Stephanie Gerber
DIMENZIJA
10,14 MB
IME DATOTEKE
Eterična olja.pdf
ISBN
4076801994344

OPIS

Najboljše, kar premorejo rastline, zmoremo spraviti v stekleničke, polne omamnega vonja. Eterična olja že tisočletja uporabljamo za telesno in duševno zdravje, duhovne obrede ter lepoto. Olj in kombinacij je nešteto, v tem prelepem priročniku pa boste spoznali 22 olj, ki so pripravna za čuda reči, med drugim za nego kože po vsem telesu, odpravljanje prehlada, ublažitev krčev, izboljšanje razpoloženja, čiščenje vseh površin v domu, odganjanje žuželk, nego perila, boljši spanec, večjo zbranost in trdnejšo imunost. Z eteričnimi olji na praktičen in prijeten način poskrbite zase, za družino in dom. In vse okoli vas bo dišalo kot v pravljici! o knjigi v medijih »Legenda pravi, da je v vsaki kapljici eteričnega olja vrtnice po 1000 cvetnih listov, zato ne preseneča, da je tako dragoceno – in cena temu primerna. Eterično olje vrtnice, ki kožo izdatno navlaži, napne in deluje adstringentno, torej krči tkivo, pomirja razdraženost in zmanjšuje pordelost. Ker spodbuja obnovo celic, ga lahko uporabljate za blaženje ekcema (dermatitisa) ter nego kože, poškodovane od sonca, brazgotin in strij. Njegov polni cvetlični vonj mami, sprošča in razvedri, zato to olje blaži tesnobo, žalost, nespečnost in hormonske težave. Še vrsto drugih blagodejnih učinkov eteričnih olj lahko spoznate v priročniku Eterična olja.«Prispevek si lahko v celoti preberete v Dobrih zgodbah.

Eterična olja so 100 % čista, brez dodatkov in niso redčena. Eterična olja; Naravne arome; Bio živila in prehranska dopolnila; Baby kozmetika; Naravno za moške; Drugo ETERIČNA OLJA. Odbor za varstvo zdravja potrošnikov pri Svetu Evrope je leta 2016 sprejel dokument z naslovom Smernice o eteričnih oljih v kozmetičnih izdelkih.

Namen smernic je obravnavati dejavnike kakovosti in tveganja, povezana z eteričnimi olji, ki se uporabljajo v kozmetičnih izdelkih. Eterična olja Young Livinga so znana po svoji najvišji čistosti, kar velja za vse naše izdelke namenjene zdravju. Young Living je podjetje, ki temelji na zaupanju, celovitosti in najbolj čistih terapevtskih izdelkih.

POVEZANE KNJIGE