Dunaj kliče!

Dunaj kliče! - Leone R. Giuliani | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Leone R. Giuliani
DIMENZIJA
11,6 MB
IME DATOTEKE
Dunaj kliče!.pdf
ISBN
4802441617737

OPIS

Ko po noči razuzdanega veseljačenja Enrico Moretti pristane v dunajskem mestnem zaporu, nima prav veliko izbire. Policijskemu načelniku mora pomagati raziskati umor nekega lokalnega vplivneža. »So knjige, ki jih samo preberem, so knjige, ki jih preberem in mi dajo misliti. So knjige ob katerih se naučim česa novega. So knjige, ki jih preberem dvakrat in jih odložim na stopnice za še eno branje, kdaj kasneje. Dunaj kliče je vse to. Knjiga ob kateri lahko uživaš in se mimogrede marsičesa naučiš, čeprav se z avtorjem in glavnim junakom marsikdaj ne uspeš poistovetiti. Ampak, tip res veliko ve in to lepo vpleta v zanimivo zgodbo.« - Drago Mislej – MefVeč o knjigi: INTERVJU IZ REVIJE BUKLA

maja. Foto: Jernej Kokol Čeprav so misli osredotočene v organizacijo letošnjega izbora, Woller ne skriva ambicij, da bi Dunaj gostil Evrovizijo tudi prihodnje leto.

Torej, za nami je le bežen obisk nekdanje cesarske prestolnice, ki kliče po novih srečanjih. Do takrat pa bomo morda odplesali nekaj dunajskih valčkov … Maraaya bosta nastopila na Dunaju v drugem polfinalu, 21.

POVEZANE KNJIGE