Daisy Jones in skupina The Six

Daisy Jones in skupina The Six - Taylor Jenkins Reid | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Taylor Jenkins Reid
DIMENZIJA
10,70 MB
IME DATOTEKE
Daisy Jones in skupina The Six.pdf
ISBN
1637458499926

OPIS

Napet roman o bliskovitem vzponu rokovske skupine, ki je zaznamovala sedemdeseta leta prejšnjega stoletja, o njihovi prelepi pevki in vzrokih za njihov nenadni razpad. Vsi poznajo Daisy Jones in skupino The Six, nihče pa ne pozna razloga, zakaj so se razšli na vrhuncu priljubljenosti – vsaj doslej je bilo tako.Daisy je dekle, ki konec šestdesetih odrašča v Los Angelesu, premlada se smuka po klubih na Sunset Stripu, spi z rokovskimi zvezdniki in sanjari o nastopih v klubu Whisky a Go Go. Obožuje vznemirjenje, ki ga ponujajo seks in droge, čeprav pri njej visoko nad vsem drugim kraljuje rokenrol. Pri dvajsetih z vokalom že opozori nase, poleg tega premore posebno vrsto neustavljive lepote, ob kateri začnejo ljudje početi nerazumne stvari. Na sceni se uveljavljajo tudi The Six, ki jih vodi mrki Billy Dunne. Skupina se odpravlja na prvo turnejo, Billy in njegova žena Camila pa večer pred odhodom ugotovita, da je noseča. Billy težko prenaša pritisk prihajajočega očetovstva in slave, zato se na turneji popolnoma prepusti drogam, seksu in rokenrolu. Daisy in Billy se srečata, ko se nekemu producentu posveti, da je kombinacija obeh čarobna formula za bliskovit vzpon. Vse, kar sledi, se zapiše v legendo … »Knjiga Daisy Jones & The Six me je tako navdušila, da sem jo kar pogoltnila. Daisy in bend so se mi resnično usedli v srce.« (Reese Witherspoon)

Episode #1.1. Know what this is about? Be the first one to add a plot.

While the story is presented in a documentary style, including background interviews with the band, this is a fictional story that captures the essence of creativity in the erratic, wild world of the 1970s. With Sebastian Chacon, Riley Keough, Nabiyah Be, Sam Claflin. Following the rise of Daisy Jones and The Six' rock band through the '70s LA music scene on their quest for worldwide icon status. Book club questions for Daisy Jones & The Six by Taylor Jenkins Reid takes a closer look at this compelling and heartfelt story about the rise of a '70s rock band and their infamous breakup.

POVEZANE KNJIGE