Čaščena do četrtka

Čaščena do četrtka - Catherine Bybee | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Catherine Bybee
DIMENZIJA
3,18 MB
IME DATOTEKE
Čaščena do četrtka.pdf
ISBN
1271376167647

OPIS

Neveste za vsak dan - serija, ki se je v hipu zavihtela na prva mesta prodajnih lestvic! GABRIELA MASINIŽenska, ki jo preganja lastna preteklost. Prepričana je, da se pravljice dogajajo le drugim. Je elitna ženitna posrednica pri Allianceu in blesti pri delu s številkami, toda pri njenem zadnjem morebitnem klientu se nekaj ne ujema: tudi milijarder ima svoje skrivnosti. Ko Gabi zavrne ponudbo, da bi postala njegova začasna žena, jo Hunter v to prisili s ponudbo, ki je ne more zavrniti. Toda poroka s takšnimmoškim nikoli ne more uspeti ... ali pač? HUNTER BLACKWELLSamo njegov bančni račun je večji od njegove brezobzirne sposobnosti, da dobi, kar koli si zaželi. Te dni ima skriven razlog, da se, vsaj začasno, ustali – in meni, da bi mu čutna in jezikava Gabi povsem ustrezala. Toda ko se njuna poroka iz preračunljivosti sprevrže v izjemno nevarno igro, se mora Hunter odločiti, kako dolgo bo držal obljubo, da bo vselej spoštoval in varoval Gabi.

Catherine Bybee Čaščena do četrtka Večja slika Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga Pri naročilih, sklenjenih na daljavo, ima kupec pravico odstopiti od naročila v15-ih dneh od oddanega naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Gabriela Masini je elitna ženitna posrednica. Klientovo ponudbo, da bi postala njegova začasna žena, zavrne, a jo v to prisili s ponudbo, ki je ne more zavrniti. Serija: First Wives, 2.knjiga Zvrst: S 0 * * * ½ 10 vote Spletna knjigarna s širokim naborom knjig.

ÉNARD, Mathias Cona Od monopola do konkurence : razprave. Ljubljana: Inštitut Nove revije, zavod za humanistiko, 2019.

POVEZANE KNJIGE