Čas koz

Čas koz - Luan Starova | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Luan Starova
DIMENZIJA
4,22 MB
IME DATOTEKE
Čas koz.pdf
ISBN
9553223827550

OPIS

Dobrodošli na spletnem portalu Koz.si! Objavljamo novice, zanimivosti in nasvete z različnih področij, zato smo prepričani, da boste na spletnem portalu tudi zase našli prispevke s področij, ki vas najbolj zanimajo. Ne zamudite. Čas koz je bil, kronološko gledano, drugi med njimi, odlično ga je prevedel Aleš Mustar.

Grozljiva bolezen, katere zadnji izbruh na evropskih tleh je bil leta 1972 v Jugoslaviji. Skoraj vse skladiščene zaloge črnih koz so uničili konec sedemdesetih let, preostanek pa je Svetovna zdravstvena organizacija 'pospravila' v ameriški center za nadzor in preprečevanje bolezni ter ruski državni raziskovalni center za virologijo in biotehnologijo Vector. Čas koz je bil, kronološko gledano, drugi med njimi, odlično ga je prevedel Aleš Mustar.

POVEZANE KNJIGE