Čaji dobre misli Terezije Nikolčič

Čaji dobre misli Terezije Nikolčič - Terezija Nikolčič | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Terezija Nikolčič
DIMENZIJA
9,27 MB
IME DATOTEKE
Čaji dobre misli Terezije Nikolčič.pdf
ISBN
4861596845213

OPIS

V knjigi boste spoznali več kot sto zelišč, s katerimi boste okrepili svoje zdravje in pregnali marsikatero bolezen. Zaradi natančnih opisov zdravilnih rastlin in njihovih rastišč, ki so jim dodane čudovite barvne slike, jih boste v naravi zlahka prepoznali in nabirali sami. Bogati opisi njihovih zdravilnih učinkov in uporabe vam bodo pomagali, da jih boste kar najbolje izkoristili.Narava je večni vir življenja. Ko je človek iz davnine iskal hrano za golo preživetje, je bil vedno tesno v stiku z naravo. Spoznaval je koristne rastline in se z njimi hranil. Pri svojih boleznih je preizkušal zeli, spoznaval njihovo moč in delovanje. S tem si je lajšal tegobe in tako je še danes, kajti zdravljenje z zdravilnimi rastlinami ostaja večno. V knjigi Čaji dobre misli boste spoznali več kot sto zelišč, s katerimi boste okrepili svoje zdravje in pregnali marsikatero bolezen. Zaradi natančnih opisov zdravilnih rastlin in njihovih rastišč, ki so jim dodane čudovite barvne slike, jih boste v naravi zlahka prepoznali in nabirali sami. Bogati opisi njihovih zdravilnih učinkov in uporabe vam bodo pomagali, da jih boste kar najbolje izkoristili. Pri vsakem zelišču boste odkrili:čudovito barvno sliko opisane rastline, opis njenega videza, kje najpogosteje raste, katere dele rastline nabiramo in kdaj, učinkovine, ki jih vsebujejo posamezni deli, in pri katerih težavah nam koristijo, kdaj in kako lahko rastlino uživamo in si iz nje pripravimo čaj, kako si iz nje pripravimo različne obloge, obkladke, kopeli in še kaj drugega, kako lahko zel uporabimo v kulinariki, pa tudi za pripravo kozmetike, v kmetijstvu in veterini, recepte za pripravo marmelad, džemov, likerjev, tinktur in še več!

Prva uradna zeliščarica, kot sebe imenuje avtorica Terezija Nikolčič, je svoje bogato znanje, ki so ga še najbolj deležni kupci njenih »rožic« na ljubljanski tržnici, strnila v knjigo, v kateri predstavlja 101 zelišče za ljudi in živali. ... To spoznanje potrjuje tudi knjiga Čaji dobre misli Terezije Nikolčič, ki jo je založil Inštitut EKO365 in izdala založba Cangura.com.

Ko je človek iz davnine iskal hrano za golo preživetje, je bil vedno tesno v stiku z naravo. Spoznaval je koristne rastline in se z njimi hranil. Zdravje iz Božje lekarne & Čaji, dobre misli Terezije Nikolčič € 49.80 Narava nam ponuja marsikaj, in tisto nekaj malega, kar potrebujemo za naše dobro počutje boste našli v teh dveh knjigah. Čaji dobre misli Terezije Nikolčič .

POVEZANE KNJIGE