Bojevnik

Bojevnik - Kinley MacGregor | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kinley MacGregor
DIMENZIJA
3,85 MB
IME DATOTEKE
Bojevnik.pdf
ISBN
7709318871959

OPIS

V srcu vsakega moškega obstajata: svetnik in grešnik. Lochlan MacAllister je bil ustvarjen, da vodi. Neusmiljeno so ga vzgajali v človeka, ki bo vodil svoj klan, za katerega bi naredil vse. Ko pa izve, da bi lahko bil njegov brat, za katerega so domnevali, da je umrl, živ, se odloči izvedeti resnico. Catarina si želi svobodno življenje, ampak njen plemiški oče se odloči, da jo bo uporabil za marioneto, s katero bi poskrbel za premirje med deželama v sporu. In ko Catarina pobegne, ji usoda na pot postavi moškega, ki ga sovraži. Lochlan je osupel, ko ugotovi, da prepirljivo Catarino vlečejo stran neznani možje. Ker ne more gledati, kako trpi, jo osvobodi in ugotovi, da se tudi ona bori s svojimi težavami. Ko se njuni usodi prepleteta, se morata človeka, ki jima je zaupanje tuje, zanesti eden na drugega in nasprotnika, ki sta si prisegla večno sovraštvo, morata najti skupno pot, če nočeta, da se jima življenje sesuje.

Neusmiljeno so ga vzgajali v človeka, ki bo vodil svoj klan, za katerega bi naredil vse ... Programi. Projekti, ki jih izvajamo so zaradi učinka in inovativnosti pristopa primerni za vse otroke, ki imajo motnjo pozornosti in hiperaktivnost…Program ponuja vsebine za vse predšolske (VVO), osnovnošolske (OŠ) in srednješolske otroke (SŠ), ne glede na diagnozo ali motnje vedenja.Aktivnosti programa so namenjene tudi odraslim. Trinajsti bojevnik (izvirni angleški naslov The 13th Warrior) je akcijski zgodovinski film, ki je bil premierno prikazan leta 1999.Film temelji na romanu Jedci mrtvih avtorja Michaela Crichtona, ta pa na resničnih zapisih arabskega pisatelja in popotnika Ahmeda ibn Fadlana ter staroangleškem junaškem epu Beowulf.Film sta režirala John McTiernan in Crichton sam. Tako Ibn postane trinajsti bojevnik.

Film / Drama, Ostalo 135 min | IMDB: 8,2 | ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Mlajši sin nekdanjega boksarja se z očetovo pomočjo pripravlja na zahteven turnir mešanih borilnih veščin, kjer naleti na odtujenega starejšega brata. Film Miroljubni bojevnik (Peaceful Warrior) je zelo lep film za dvig zavesti in nazoren prikaz življenjskih resnic.Priporočam ga predvsem ljudem z velikimi življenjskimi pričakovanji; vsem mladim, športnikom, uspešnim podjetnikom,.. Z vero in pogumom, ki štrlita iz miselnih okvirov tega sveta, se oče Pedro Opeka CM (1948) med najrevnejšimi, med »prebivalci« odlagališča odpadkov malgaške prestolnice, ni sprijaznil z brezizhodnostjo njihovega položaja. »Tistega dne, ko sem odkril smetišče, sem se zaobljubil, … Readmore Bojevnik Sezona 1.

POVEZANE KNJIGE