Bog je ... prav zares!

Bog je ... prav zares! - Maurizio De Sanctis | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maurizio De Sanctis
DIMENZIJA
11,38 MB
IME DATOTEKE
Bog je ... prav zares!.pdf
ISBN
4654091225938

OPIS

Maurizio de Sanctis je italijanski duhovnik (iz reda pasijonistov), doktor teologije in diplomirani psiholog ter filozof. Napisal je več del s področja duhovnosti in pedagogike ... pričujoče delo (prvi prevod v slovenščino) pa je iskrena pripoved baletnika (s plesom se je ukvarjal v mladosti), ki je med iskanjem vere odkril svoj duhovniški poklic. V desetih kratkih zgodbah nam na osnovi lastnih spoznanj in izkušenj drugih predstavi neizpodbitne ‘dokaze’ o Božji navzočnosti v vsakdanjem življenju. Nadvse poučno in prijetno branje! Pisec nas je s svojimi zgodbami spomnil, da “nas teološke razprave in pridige na smrt dolgočasijo, pričevanja v zgodbah in prispodobah pa spodbujajo in poživljajo". Prepričan sem, da nam bo ta knjižica pomagala pri odkrivanju pravih življenjskih vrednot in svoje poklicanosti, utrdila našo vero v Boga in Cerkev ter nas navdala z upanjem, ki nikoli ne razočara. Upam tudi, da nas bo naučila bolj ceniti nasvete svojih staršev, starih staršev in drugih.

A ko bi le bilo »tistih nekaj dni«. Očak Job je opisan kot »brezgrajen in pošten«. Lot je imenovan »pravičen človek«(2.

Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala... O Bog, kako zares težko se je včasih vzdržati v plodnih dneh! Prav, ponudite mi neštetokrat prežvečen argument: ljubezen je tudi odpoved. In če se ne moreš odpovedati spolnosti tistih nekaj dni na mesec, to ni zares ljubezen.

POVEZANE KNJIGE