Angeli v mojem svetu

Angeli v mojem svetu - Smiljan Trobiš | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Smiljan Trobiš
DIMENZIJA
5,73 MB
IME DATOTEKE
Angeli v mojem svetu.pdf
ISBN
8870344544218

OPIS

JUTRANJA PREPUSTITEVNič se ne bo zgodilo čez dan,kar bi hotel storiti sam.Vetrovi mi bodo prinašali misli,telo bo sâmo povedalo, kaj potrebuje:spanec, hrano, vodo, obleko ali ljubezen.Morda me bo zamikalo, da bi kam šel –ne bom se obotavljal.Glasba bo za kuliso pesmim,z njimi bom prosil za lepoto dneva.Misli mi bodo uhajale k bližnjim,pustil jim bom prosto pot –prihajale bodo in odhajale.Smehljal se bom v hvaležnosti,da vse teče samo od sebe,in v zavesti, da je tako najbolj prav.Pesmi bodo nastajale in me gugale v radosti,ki bo govorila:Naj se zgodi, kakor prinašajo vetrovi!

Program je viden po celi Sloveniji preko Siol TV, Amis TV, T-2 ter Telemacha in drugih lokalnih kabelskih operaterjev. Dnevno sveže video novice in obsežen arhiv TV oddaj.

Na kratko, v vseh verah, od judovske, krščanske, do islama, je angel bitje, ki prinaša mir, je nekakšna vez med človekom in Bogom in ima vlogo duhovnega pomočnika človeku. Tako Smiljan svoje bližnje, prijatelje in spremljevalce poimenuje angeli.

POVEZANE KNJIGE