Anatomija vadbe za zdrav hrbet

Anatomija vadbe za zdrav hrbet - Philip Striano | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Philip Striano
DIMENZIJA
12,78 MB
IME DATOTEKE
Anatomija vadbe za zdrav hrbet.pdf
ISBN
2318581096681

OPIS

Bolečine v hrbtu in vratu so med našimi najpogostejšimi tegobami. Nič čudnega, saj ogromno časa presedimo, nenehno smo v stresu in telo tudi sicer neenakomerno obremenjujemo. V tem priročniku najdete odlične vaje za preprečevanje kronične bolečine in slabe drže. S predlaganimi vadbenimi programi ne boste razgibali in okrepili samo hrbta, ampak celotno telo, marsikatero vajo pa lahko naredite tudi za premor med delom. V pomoč pri vadbi vam bodo natančen opis vaj s fotografijami, anatomske ilustracije aktivnih mišičnih skupin, različice vaj z večjo ali manjšo zahtevnostjo in tudi slovarček strokovnih izrazov. o avtorju ​Philip Striano je doktorat pridobil na Newyorškem koledžu za kiropraktiko. Je strokovnjak za dravljenje bolečin v hrbtu, vratu in glavi, športnih poškodb, poškodb v prometnih nesrečah in korekcijo drže. V svoji ordinaciji združuje tradicionalno kiropraktično zdravljenje z uporabo sodobnih tehnologij in medicinskih dognanj. o knjigi v medijih »Bolečine v spodnjem delu hrbta in vratu so med najpogostejšimi težavami pri odraslih ljudeh in drugi najpogostejši razlog za obisk pri zdravniku, zlasti bolečine v spodnjem delu hrbta. »Sodobna družba se stara in vse več življenja preživimo sede, zato bodo tegobe v hrbtu in vratu gotovo tudi v prihodnje prizadele še več ljudi,« opozarja ameriški ​kiropraktik Philip Striano, strokovnjak za zdravljenje bolečin v hrbtu, vratu in glavi, športnih poškodb, poškodb v prometnih nesrečah in korekcijo drže.«Prispevek si lahko v celoti preberete v Dobrih zgodbah.

Anatomija vadbe za zdrav hrbet. Kuhamo in pečemo brez glutena. zdrav hrbet.

Pogoji za kandidaturo na razpis in obveznosti izvajalca za sodelovanje v projektu Vadba za zdrav hrbet: Vadbe izvaja Polde Hribar, upokojeni profesor športne vzgoje, ki s svojim aktivnim življenjskim slogom in zmogljivostjo predstavlja poseben vzor in motivacijo vsem vadečim. Od tu izhaja tudi ime cikla vadb - Vadi s Poldetom.

POVEZANE KNJIGE