Živi pesek

Živi pesek - Malin Persson Giolito | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Malin Persson Giolito
DIMENZIJA
3,83 MB
IME DATOTEKE
Živi pesek.pdf
ISBN
9173301949048

OPIS

Brutalno iskrena pripoved o sodobnih najstnikih, ki še dolgo ostane v spominu! Gimnazijo v najprestižnejši stockholmski četrti pretrese množično streljanje. Devet mesecev zatem se začne sodni proces proti osemnajstletni Maji, obtoženi pokola, v katerem sta umrla tudi njen fant Sebastian in najboljša prijateljica Amanda. Toda kaj se je v resnici zgodilo? Se je po naključju znašla v središču tragedije ali je hladnokrvna morilka? Med sojenjem se Maja v mislih vrne v mesece pred pokolom in k prelomnici v svojem življenju – ko se zaljubi v Sebastiana, ki je karizmatičen, a težaven. Medtem ko se njun odnos krepi, Maja počasi izgublja stik s starši in prijatelji, ki ne slišijo njenih tihih klicev na pomoč. Malin Persson Giolito je četrti roman Živi pesek prinesel nagrado za najboljši skandinavski kriminalni roman leta 2017 in mednarodno slavo, saj je izšel v 30 državah. Po njem je nastala tudi televizijska nadaljevanka. o knjigi v medijih »Na naslovnici knjige Živi pesek avtorice Malin Persson Giolito piše: »Brutalno iskrena pripoved o sodobnih najstnikih …« Ko knjigo preberemo – tako rekoč na mah – ne moremo mimo vprašanja: »Je to res?« Je Maja, glavna junakinja prvoosebne pripovedi, res tipična predstavnica sodobne najstnice, so ostali protagonisti v zgodbi – vzeti iz tako različnih družbenih slojev, z različnimi življenjskimi zgodbami – res to? In zakaj?«Prispevek si lahko v celoti preberete v Dobrih zgodbah.

V nasprotnem primeru ste sami dolžni spremljati vaše stanje izposoje, knjižnica pa vas o prispelem gradivu posebej ne obvešča. Člani skupine 4Play so spomladi pesem Živi pesek posodili televizijskim voditeljem, te dni pa končno lansirali svojo različico. Živi pesek; Störst av allt. Naloži sliko.

No, tisti eden. Živi pesek primerjajo z zelo odmevnima uspešnicama Pogovoriti se morava o Kevinu in Skrivna zgodovina, kjer se zgodba prav tako plete okoli zločina, ki so ga zagrešili najstniki. Živi pesek se lahko uvršča tudi med odlične psihološke drame, ki vas bodo navdušile zaradi izjemno dobro zgrajene in izpisane zgodbe. Živi pesek.

POVEZANE KNJIGE