Zgodbe iz velike knjige in iz malega predala

Zgodbe iz velike knjige in iz malega predala - Gregor Čušin | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gregor Čušin
DIMENZIJA
8,68 MB
IME DATOTEKE
Zgodbe iz velike knjige in iz malega predala.pdf
ISBN
2311898069185

OPIS

Kakšne bi bile svetopisemske zgodbe, če se pripovedovanja loti preprost tesar? In ali bi bile te zgodbe kaj drugačne, če jih pripoveduje svojemu sinu? In če ta sin sploh še ni rojen? Kar seveda pomeni, da jih posluša tudi mama? Ima vse skupaj kakšen poseben pomen, če povemo, da je tesarju ime Jožef? In kakšne so zgodbe o življenju tesarjeva sina, če jih zapiše in iz svojega predala potegne Gregor Čušin?

FRANCISCUS, papež Delimo modrosti časa Založba Dravlje, 2018. GRÜN, Anselm Najti notranje ravnovesje : kaj nam olajša življenje Ognjišče, Slomškova založba, 2019.

Hudomušna Čušinova razmišljanja so zbrana tudi v knjigi z naslovom Moj mali besednjak od Ž do A . Zgodbe iz velike knjige in malega predala, 2019), kot pisec sodeluje z nekaterimi revijami (mdr. Ognjišče in Družina ).

POVEZANE KNJIGE