Vojvodi po volji

Vojvodi po volji - Anna Harrington | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anna Harrington
DIMENZIJA
6,17 MB
IME DATOTEKE
Vojvodi po volji.pdf
ISBN
2713505593836

OPIS

Miranda Hodgkins si od nekdaj želi le eno – da bi se poročila z Robertom Carlislom. In na lepem ne zdrži več. Na maškaradi pri Carlislovih se drzno odtihotapi v Robertovo sobo, odločena, da ga bo zapeljala. Znajde se v čvrstem objemu moškega, ki ga obožuje, in njegov poljub je tako strasten, da ji vzame sapo. Toda ko snameta maski, Miranda zgroženo ugotovi, da se je znašla v postelji Robertovega brata Sebastiana, vojvode Trentskega. Kaj zdaj? Anna Harrington je ameriška pisateljica, ki se je nad zgodovinskimi ljubezenskimi romani navdušila, ko je v Veliki Britaniji študirala književnost in dramaturgijo. Takrat je brala dela romantičnih pesnikov in Jane Austen ter raziskovala angleško podeželje. Poleg tega, da snuje vedno nove zgodbe o očarljivih plemičih in pogumnih junakinjah, rada potuje in pomaga v dobrodelnih organizacijah.

Znajde se v čvrstem objemu moškega, ki ga obožuje, a ko snameta maski, Miranda zgroženo ugotovi, da je v postelji z Robertovim bratom Sebastianom. Stranica 1. Pronađeno 966 rečenice podudaranje izraz po volji.Pronađeno u 15 ms.Prijevod sjećanja su stvorili čovjeka, već usklađeni na računalu, što bi moglo dovesti do pogreške.

Jojo Moyes- Zadnje ljubezensko pismo 7€+ptt- mehka vezava 5. Petra Hulsmann- Sreča je, če vseeno ljubiš - trda vezava 15€+ptt 6.

POVEZANE KNJIGE