Uravnoteženje možganov

Uravnoteženje možganov - Philip Carter, Ken Russel | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Philip Carter, Ken Russel
DIMENZIJA
10,29 MB
IME DATOTEKE
Uravnoteženje možganov.pdf
ISBN
5364892213152

OPIS

Ste spretni z besedami ali pravi matematični čarovnik? S testi preverite, katere veščine najbolje obvladate in katere morate morda še nekoliko vaditi. Ugotovite, kaj se dogaja v možganih, ko se učite novih stvari in razvijate nove sposobnosti, in odkrijte, kako vse življenje najbolje skrbeti za njihovo zdravje. S to knjigo lahko: - ugotovite svoje dobre in slabe lastnosti v vsaki od šestih kognitivnih kategorij,- oblikujete sebi prilagojen trening za uravnoteženje možganov z reševanjem ilustriranih testov,- ugotovite, kako trening vključiti v vsakodnevno življenje, da bi kar najbolje izkoristili svoje edinstvene možgane.

• Ugotovite, kako trening vključiti v vsakodnevno ... Z vajami preverite, ali imate bolje razvito delovanje desne ali leve možganske poloble. II TRENING ZA URAVNOTEŽENJE MOŽGANOV Možen prevzem v Mariboru ali po pošti, ptt se zaračuna Uravnoteženje možganov: Testi in vaje za prodornejše možgane. Ste spretni z besedami ali pravi matematični čarovnik? S testi preverite, katere veščine najbolje obvladate in katere morate morda še nekoliko vaditi.

Lou Krieger. Čarobna matematika Triki s števili.

POVEZANE KNJIGE