Ulična hrana

Ulična hrana - Susanne Bodensteiner, ... [et al.] | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Susanne Bodensteiner, ... [et al.]
DIMENZIJA
8,54 MB
IME DATOTEKE
Ulična hrana.pdf
ISBN
9118567619273

OPIS

Hamburgerje, falafle in ameriške krofe poznamo vsi. Pa jih znamo pripraviti sami doma, da so slastni kot tisti z ulice? Poiščite številne recepte in praktične nasvete za ulično hrano z vsega sveta. Od blizu spoznajte, katere dobrote kuhajo na ulicah Hamburga, Berlina, Kölna, Münchna, Dunaja in Züricha. o knjigi v medijih »Pravijo, da mesto najbolje spoznamo s kulinariko – in to velja za ves svet. Popotnike še posebej pritegnejo jedi, ki jih ponujajo kar na ulici. Fini prigrizki in zdrave različice klasičnih hitrih jedi so hitra prehrana sodobnih gurmanov. Tri recepte vam predstavljamo mi, še več pa jih poiščite v knjigi Ulična hrana.« Prispevek si lahko v celoti preberete v Dobrih zgodbah.

Prigrizki in malice z uličnih stojnic in kioskov so razdeljeni v štiri sklope, prvi je za vegane in vegetarijance, drugi za tiste, ki si želijo pokusiti kaj vročega ... ulična hrana Devet tržnic po svetu, zaradi katerih je vredno potovati Pravi gurmani na potovanjih odkrivajo tudi okuse, najpristnejše in najbolj lokalne pa najdemo na mestnih tržnicah. ULIČNA HRANA-TAKO PREPROSTO << prejšnji izdelek. naslednji izdelek >> ULIČNA HRANA-TAKO PREPROSTO.

V ponedeljek, 9. maja 2016, je na Tržnici BTC City v Ljubljani obiskovalcem odprl vrata prenovljen južni del tržnice, ki bo ponudil nove okuse.

POVEZANE KNJIGE