Tečna opica

Tečna opica - Suzanne Lang | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Suzanne Lang
DIMENZIJA
8,91 MB
IME DATOTEKE
Tečna opica.pdf
ISBN
5130820496337

OPIS

Jon se spopada s slabim dnevom, ko mu nič ni prav in mu vsi govorijo, da je tečen. Tudi če se poskuša nasmejati, se še vedno ne počuti bolje. Prijatelji mu predlagajo, kaj vse lahko počne na tak čudovit dan, ampak Jonu še vedno ni do petja, smejanja, kopanja ali poskakovanja. Otroku skozi zgodbo predstavimo, da včasih pride dan, ko smo slabe volje in nam ni nič všeč. Bolje pa se lahko počutimo že, če priznamo, da imamo slab dan.

Po novem tudi ekspresna dostava hrane z kolesi! Spletna knjigarna in založba Cangura vam nudi knjige in ostale artikle za zdravje. Izbirate lahko med knjigami za samopomoč in ostalimi koristnimi dodatki. Tečna (tangenta) v geometrii jest přímka mající s křivkou nebo křivou plochou dva soumezné body společné.Dán-li na křivce rovinné K bod a, libovolná sečna S jdoucí bodem a protíná křivku K v dalším bodě b po jedné neb druhé straně bodu a.Otáčí-li se tato sečna S kolem bodu a tak, že bod b přibližuje se k a, dospěje S do zvláštní polohy, kdy b sjednotí se s ... 3 3 BRALNA ZNAČKA 2020/21 2.

Nič ni bilo tako, kot bi moralo biti, pa čeprav je bilo zunaj sončno in so bili vsi okrog njega dobre volje. ... Tečna opica / Suzanne Lang ; ilustriral Max Lang ; [prevedla in priredila Mojiceja Podgoršek] Jezik: slovenski: Leto: 2019: Založništvo: Domžale : Epistola, 2019 (natisnjeno v Sloveniji) Fizični opis Tečna opica Slab dan.

POVEZANE KNJIGE