Stihožitja in distonije

Stihožitja in distonije - Jože Snoj | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jože Snoj
DIMENZIJA
5,63 MB
IME DATOTEKE
Stihožitja in distonije.pdf
ISBN
5936141189968

OPIS

v nizkem sivem podtlaku se slačijo breze vse do belega perila in ostajajo sramežljive še, ko jih nihče več ne gleda

V zadnjih letih se je posvečal predvsem proznemu ustvarjanju, nova pesniška zbirka Stihožitja in distonije pa od njegovih prejšnjih pesniških del nekoliko odstopa po spraševanju o minljivosti in koncih. V ospredju je eksistencialna tematika, a še vedno je zaznati živost in ... V zadnjih letih se je posvečal predvsem proznemu ustvarjanju, nova pesniška zbirka Stihožitja in distonije pa od njegovih prejšnjih pesniških del nekoliko odstopa po spraševanju o minljivosti in koncih.

V ospredju je eksistencialna tematika, a še vedno je zaznati živost in nenehne razmisleke o odhajanju. II STIHOŽITJA IN DISTONIJE - Jože Snoj Poštnina je že všteta v ceno. Zainteresirani pišite na: Jože Snoj je s svojim bogatim opusom, ki zajema liriko, dramatiko, prozo in esejistiko, umeščen v modernizem.

POVEZANE KNJIGE