Sladice hitro in preprosto

Sladice hitro in preprosto - Andrej Goljat | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrej Goljat
DIMENZIJA
10,86 MB
IME DATOTEKE
Sladice hitro in preprosto.pdf
ISBN
9568625089272

OPIS

Kot že naslov pove, so v knjigi zbrani recepti za sladice, ki jih lahko pripravimo hitro in preprosto. Dobro znani kuharski mojster Andrej Goljat je zbral več kot sedemdeset receptov za sladice različnih vrst (od zavitkov, preprostih kolačkov, narastkov, zmrzlin, krem, strjenk do tiramisujev in tartufov). Vsi recepti imajo naveden čas priprave, pečenja ali pa zamrzovanja. Odločitev kateri recept izbrati lahko prilagodimo času, ki ga imamo na voljo. Vse sladice nas vabijo tudi s slikami.

Pripravi se zelo hitro in enostavno, zato ga spečem vedno, kadar se mi malo mudi in nimam časa za kaj zahtevnega ali zamudnega. Jaz ne bi bila jaz, če recepta ne bi malo prikrojila svojemu okusu in med drugim nekaj navadne bele moke nadomestila s polnozrnato. Hitre sladice.

Goljat, Andrej. Vrsta gradiva - priročnik ; neleposlovje za odrasle Založništvo in izdelava - Ljubljana : Kmečki glas, 2019 Jezik - slovenski ISBN - 978-961-203-491-7 COBISS.SI-ID - 298219776 ... Založnik o knjigi.

POVEZANE KNJIGE