Škot, ki se je zaljubil v svojo ženo

Škot, ki se je zaljubil v svojo ženo - Kerrigan Byrne | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kerrigan Byrne
DIMENZIJA
5,11 MB
IME DATOTEKE
Škot, ki se je zaljubil v svojo ženo.pdf
ISBN
4433846155268

OPIS

Gavin St. James, grof Thorne, je razvpit Višavec in nepopravljiv lahkoživec, ki svoj nevarni šarm izkorišča, da dobi, kar hoče – med drugim tudi veliko poročenih žensk. Toda rad bi prekinil s sumljivo preteklostjo in ko mu v naročju pristane ognjevito dekle, dedinja posestva, ki si ga želi, zagleda odlično priložnost za poroko iz koristoljubja.Samantha Masters pride na Škotsko s hlačami in kupom nevarnih skrivnosti, ki jih je prinesla z ameriškega Divjega zahoda, in ve, da bo varna samo, če se poroči, in to hitro. Gavin je več kot pripravljen, da ji ustreže. Toda ko se približa nevarnost, se njun odnos, ki se je začel s škandaloznim dogovorom, spremeni v divjo strast in Gavin ugotovi, da bi naredil vse, da bi obdržal žensko, ki mu pripada.

Vrsta gradiva ... Domov > Romani > Ženski romani > ŠKOT, KI SE JE ZALJUBIL V SVOJO ŽENO (TRDA VEZAVA) Škot, ki se je zaljubil v svojo ženo; The Scot beds his wife Naloži sliko. Naloži datoteko ...

Peta knjiga v seriji Victorian Rebels  - Cestni razbojnik, Lovec, Višavec, Vojvoda, Škot, ki se je zaljubil v svojo ženo in Vojvoda z zmajskim tatujem . Domov > Vse knjige > Leposlovje > Ljubezenski roman > Škot, ki se je zaljubil v svojo ženo V mojo ženo se je zaljubil več kot 10 let mlajši fizioterapevt in posledično tudi ona v njega, po 20 letih najinega zakona. To sem opazil, ko me je ona pričela pomanjševati, njega pa poveličevati.

POVEZANE KNJIGE