Šifra 2.0

Šifra 2.0 - Luigi Ballerini | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Luigi Ballerini
DIMENZIJA
6,63 MB
IME DATOTEKE
Šifra 2.0.pdf
ISBN
6043235506538

OPIS

Madar mi je povedala, da bodo posebej zame pripravili veličastno presenečenje. Pri štirinajstih letih prejmeš izkaznico in se pridružiš Ekipi, ta trenutek je zelo pomemben. Rekla je, da je svečan. Zdaj vem, kje sem: presenečenje se je začelo. To bo najsrečnejši dan v mojem življenju. Toda ko Nič dočaka svoj štirinajsti rojstni dan, nič ni tako, kot si je zamišljal. Presenečenja se vrstijo in zdi se, da ga temeljito urjenje na vse to ni pripravilo … Sneg je resničen in mraz je resničen in lahkota je resnična. In velikanski zaslon, za katerim vidi kopico slaščic, ne deluje. V kakšnem čudnem svetu se je znašel? In kdo sploh je, deček po imenu Nič? Luigi Ballerini je za roman Šifra 2.0 prejel nagrado bancerallino.

Madar mi je povedala, da bodo posebej zame pripravili veličastno presenečenje. Pri štirinajstih letih prejmeš izkaznico in se pridružiš Ekipi, ta trenutek je zelo pomemben.

Trinajstletni deček, ki živi v nadziranem okolju in vse kar pozna so do potankosti planirane dnevne aktivnosti, treningi in preizkusi v virtualnih igrah napadanja in predvidevanja. V njegovem življenju ni ... ŠIFRANT ZA POLJE 1/2 0 vnos v prosti promet Ta šifra se ne uporablja za blago, ki je ponovno uvoženo po začasnem izvozu (gl.

POVEZANE KNJIGE