Rimuzine in črkolazen

Rimuzine in črkolazen - Andrej Rozman Roza | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrej Rozman Roza
DIMENZIJA
9,94 MB
IME DATOTEKE
Rimuzine in črkolazen.pdf
ISBN
2957755725828

OPIS

Vsaka moja pesem v črkah spi,dokler je ta, ki jo prebere, ne zbudi.In če ga to, kar prebere, vsaj malo zadanev dušo, srce ali v male možgane,s kupa črk izgine plesen in pod njo zbudi se pesem.Po dveh uspešnih slikanicah Mali rimski cirkus in Pesmi iz rimogojnice pripravljamo tretjo zbirko pesmi in kratkih zgodb Rimuzine in črkolazen, ki so izhajale v reviji Ciciban zadnja tri leta. Ritmična, rimana, bogato zvočna in duhovita besedila z ilustracijami Zvonka Čoha tvorijo celoto, ki vzbuja igrivost in veselje do življenja.

Štefan in A. Sottler: Drobtine iz mišje doline A.

naj ... diana, Čestitke! ... Ime tedna je postal Andrej Rozman Roza, pisatelj in pesnik, ki je za pesniško slikanico Rimuzine in črkolazen prejel Večernico, nagrado časopisa Večer za najboljšo otroško ali mladinsko knjigo lanskega leta. Rimuzine in črkolazen, knjiga igrivega upora in svobode Foto: Mladinska knjiga.

POVEZANE KNJIGE