Reši se

Reši se - Mona Kasten | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mona Kasten
DIMENZIJA
10,5 MB
IME DATOTEKE
Reši se.pdf
ISBN
7465890110902

OPIS

Ruby Bell je popolnoma na dnu. Še nikoli ni do nikogar gojila tako močnih čustev, kot jih občuti ob Jamesu – in še nikoli je ni nihče tako grdo razočaral in prizadel kot prav on. Zato je zdaj odločena, da se bo odpovedala vsem mislim na ljubezen in se bo do konca šolanja na prestižnem kolidžu Maxton Hall ukvarjala samo še z mislimi na prihajajoči študij na Oxfordu. Ta ugledna univerza je bila navsezadnje njen cilj že od enajstega leta in vsa družina jo podpira pri prizadevanjih, da bi bila sprejeta nanjo. Toda tudi James Beaufort je na dnu. Nikakor ne more pozabiti Ruby in nikakor si ne more odpustiti tega, kar ji je storil, pa čeprav se je to zgodilo, ko je bil v šoku zaradi materine smrti. In zdaj, ko je pod hudim očetovim pritiskom in mora obenem pomagati še noseči sestri Lydii, še toliko bolj potrebuje Rubyjino razumevanje in pomoč. Drugi del pretresljive in obenem navdušujoče trilogije Mone Kasten, avtorice z lestvice najbolj branega leposlovja revije Spiegel!

Komentarji • 1. če želiš komentirati, se prijavi.

in da najde primeren način, s katerim nekaj ustvari in reši. S pomočjo ustvarjalnosti in z načrtnim procesom reševanja težav lahko učitelj veliko laže vstopi v njegov svet, v njegove ... Reši še 1.cč in 2.cč, spretnejši še 3.b in 4.

POVEZANE KNJIGE