Punca, zbrihtaj se

Punca, zbrihtaj se - Rachel Hollis | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rachel Hollis
DIMENZIJA
6,41 MB
IME DATOTEKE
Punca, zbrihtaj se.pdf
ISBN
2540795748966

OPIS

Knjiga, ki spreminja življenja na bolje. Vrh Amazonove lestvice od izida februarja 2018. 1,6 mlijona prodanih izvodov v 8 mesecih. Knjiga Rachel Hollis se posveča predvsem izboljševanju samopodobe, saj prav slaba samopodoba veliko ženskam preprečuje, da bi se razvile v polnem potencialu. V vsakem poglavju se avtorica osredotoči na eno od običajnih utvar in napačnih predstav ter z jasnimi, življenjskimi nasveti pokaže, kako pridobiti samozavest in odkriti v sebi močno in plemenito žensko, ki uspešno obvlada vse življenjske vloge, pa najsi je to podjetnica, mama, prijateljica …“Ta knjiga govori o celi kopici laži in o eni boleči resnici. Ti, in samo ti si konec koncev odgovorna za to, kaj bo iz tebe nastalo in kako srečna boš. Toda tej resnici ne boš nikoli verjela, če ne boš najprej sprevidela laži, ki ti jo prikrivajo. Si kadarkoli verjela, da nisi dovolj dobra? Da nisi dovolj suha? Da te ni mogoče ljubiti? Da si slaba mama? Si verjela, da si zaslužiš, da s tabo grdo ravnajo? Da ne boš nikoli nič dosegla? Same laži.“o avtorici Rachel Hollis je avtorica knjižnih uspešnic, predavateljica in ustanoviteljica ter direktorica Chic Media. Rachel svojo nalezljivo energijo usmerja v opogumljanje žensk, da vzamejo življenje v svoje roke in brez strahu sledijo svojim sanjam. Navdihujoča knjiga Punca, zbrihtaj se je od izida feburarja 2018 izšla v 1,6 milijonov izvodov in spremenila življenje bralkam širom sveta. Rachel živi v Los Angelesu z možem in štirimi otroki.

"Ti in samo ti si konec koncev odgovorna za to, kaj bo iz tebe nastalo in kako srečna boš," pisateljica ... Moja punca se je zredila in zato je konstantno slabe volje. Govori ves čas samo o svoji teži, vedno je problem kaj naj obleče, ves čas se gleda v ogledalo, joka, tečnari.

Rachel Hollis, avtorica knjižnih uspešnic, predavateljica in ustanoviteljica ter direktorica Chic Media, obenem pa mama štirih otrok, zagrizena polmaratonka in knjigoljubka. Rachel svojo nalezljivo energijo usmerja v opogumljanje žensk, da vzamejo življenje v svoje roke in brez strahu ... ‎ Knjiga Rachel Hollis se posveča predvsem izboljševanju samopodobe, saj prav slaba samopodoba veliko ženskam preprečuje, da bi se razvile v polnem potencialu.

POVEZANE KNJIGE