Punca, zbrihtaj se

Punca, zbrihtaj se - Rachel Hollis | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rachel Hollis
DIMENZIJA
9,81 MB
IME DATOTEKE
Punca, zbrihtaj se.pdf
ISBN
6676487062398

OPIS

Knjiga, ki spreminja življenja na bolje. Vrh Amazonove lestvice od izida februarja 2018. 1,6 mlijona prodanih izvodov v 8 mesecih. Knjiga Rachel Hollis se posveča predvsem izboljševanju samopodobe, saj prav slaba samopodoba veliko ženskam preprečuje, da bi se razvile v polnem potencialu. V vsakem poglavju se avtorica osredotoči na eno od običajnih utvar in napačnih predstav ter z jasnimi, življenjskimi nasveti pokaže, kako pridobiti samozavest in odkriti v sebi močno in plemenito žensko, ki uspešno obvlada vse življenjske vloge, pa najsi je to podjetnica, mama, prijateljica …“Ta knjiga govori o celi kopici laži in o eni boleči resnici. Ti, in samo ti si konec koncev odgovorna za to, kaj bo iz tebe nastalo in kako srečna boš. Toda tej resnici ne boš nikoli verjela, če ne boš najprej sprevidela laži, ki ti jo prikrivajo. Si kadarkoli verjela, da nisi dovolj dobra? Da nisi dovolj suha? Da te ni mogoče ljubiti? Da si slaba mama? Si verjela, da si zaslužiš, da s tabo grdo ravnajo? Da ne boš nikoli nič dosegla? Same laži.“o avtorici Rachel Hollis je avtorica knjižnih uspešnic, predavateljica in ustanoviteljica ter direktorica Chic Media. Rachel svojo nalezljivo energijo usmerja v opogumljanje žensk, da vzamejo življenje v svoje roke in brez strahu sledijo svojim sanjam. Navdihujoča knjiga Punca, zbrihtaj se je od izida feburarja 2018 izšla v 1,6 milijonov izvodov in spremenila življenje bralkam širom sveta. Rachel živi v Los Angelesu z možem in štirimi otroki.

Zato sva tud midva pogosto skregana, ali pa noče nikamor it, pa noče več seksat z mano. Jaz ne silim vanjo, ampak sploh ne vem če bo kdaj spet normalna. Punca, zbrihtaj se Ne verjemi lažem o tem, kakšna si, in postani prava ti Rachel Hollis 24,50 € Dodaj v košarico -10% Predanost Moč strasti in vztrajnosti v življenju in pri delu Angela Duckworth 22,41 € 24,90 € Prihrani 2,49 € Dodaj v košarico Punca, zbrihtaj se : ne verjemi lažem o tem, kakšna si, in postani prava ti 3 Sistem kvalifikacij na področju gradbeništva, arhitekture, prostorskega načrtovanja in urbanizma 6 "Učitelj kot retorik" : retorično-argumentativni vidiki pedagoškega diskurza : [znanstvena monografija] 8 Worl folktales 7 Wuthering Heights 2 punca se ga napije zdekor 5694 0:29.

S tem namenom si je kupila novo knjigo. Odločila se je za delo Rachel Hollis: Girl, Stop Apologizing (Punca, zbrihtaj se).

POVEZANE KNJIGE