Priročnik za moške

Priročnik za moške - Milan Krajnc | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Milan Krajnc
DIMENZIJA
5,97 MB
IME DATOTEKE
Priročnik za moške.pdf
ISBN
4835659305177

OPIS

Priročnik za moške; ... da bo ženskam lažje! je nastal kot nadaljevanje avtorjeve knjige Kako osvojiti žensko (2006). Saj so ženske hotele tudi priročnik, kako osvojiti moškega. Priročnik je vse skupaj nastajal skoraj 20 let.Kjer avtor preko različnih zgodb opisuje, kaj si moški želi, kaj pričakuje od ženske in kakšen bi naj bil odnos. Avtor želi bralkam prikazati, kakšni so moški v resnici in kaj si želijo.

Če bi moral moški, ki svojo vlogo v svetu jemlje resno, izbrati zgolj eno knjigo za pridobivanje znanja na področju energije in spolnosti, je tale priročnik po mojem ... Zapeljevanje - Priročnik za moške . Iz uvoda v knjigo Zapeljevanje, priročnik za moške: Kdor se želi naučiti, kako žensko na hitro položiti v posteljo, ima v rokah napačno knjigo.

Povezani članki Ostali članki avtorja. 3 napake pri dopisovanju.

POVEZANE KNJIGE