Prikriti plameni

Prikriti plameni - Celeste Ng | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Celeste Ng
DIMENZIJA
11,57 MB
IME DATOTEKE
Prikriti plameni.pdf
ISBN
1658004722189

OPIS

Kako zaščititi otroke, ne da bi jim pri tem prizadejali nepopravljivo škodo? Elena in Mia sta zelo različni ženski. Prvo vse življenje vodijo pravila. Drugo vodi strast. Prva ima urejeno šestčlansko družino, ogromno hišo, redno službo. Druga je mati samohranilka in umetnica, s hčero se kar naprej selita iz kraja v kraj. Pravzaprav imata Elena in Mia skupno samo eno – obe sta mami. In ko njuna svetova trčita, poskušata obe pred posledicami obvarovati svoje otroke. Toda kaj, ko imajo ti drugačne predstave o tem, kaj je prav in kako bi radi živeli. Priljubljena ameriška pisateljica Celeste Ng je po uspešnem prvencu Everything I Never Told You (2014) bralce znova osvojila z romanom Prikriti plameni. Knjiga se je uvrstila na sam vrh Amazonove lestvice, za svojo so jo vzeli tudi bralci New York Timesa in družabnega omrežja Goodreads. Pravice so prodali v več kot 20 držav, po knjigi pa nastaja televizijska serija. o knjigi v medijih »Hči azijskih znanstvenikov, ki sta leta 1968 iz Hongkonga emigrirala v ZDA, je od mladih nog vedela, da bo pisateljica, a je bila prepričana, da bo pisanje njena postranska dejavnost. Svoje izkušnje z odraščanjem v predmestjih Pittsburgha in Clevelanda ter napetimi medrasnimi odnosi je strnila v svojih zgodbah. Z izjemno berljivimi in pronicljivimi vpogledi v skrite, zatajevane in kompleksne odnose je osvojila bralce že s svojim prvim romanom Everything I Never Told You iz leta 2014, ki je bil velika uspešnica New York Timesa, tri leta pozneje pa navdušila še s Prikritimi plameni, ki so prav tako postali izjemna uspešnica.«Prispevek si lahko v celoti preberete v Dobrih zgodbah.

O materinstvu in starševstvu v sodobni družbi pripoveduje tudi napeta zgodba Uspavanka. Kaj starševska ljubezen pomeni vam? Celeste Ng: Prikriti plameni Če dolgo tli in se iskri, ogenj mora izbruhniti.

Drugo vodi strast. Prva ima urejeno šestčlansko družino, ogromno hišo, redno službo.

POVEZANE KNJIGE