Pogubna ljubezen

Pogubna ljubezen - L. J. Shen | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
L. J. Shen
DIMENZIJA
12,61 MB
IME DATOTEKE
Pogubna ljubezen.pdf
ISBN
6383714164515

OPIS

Emilia Pravijo, da sta ljubezen in sovraštvo enaki čustvi, le da ju izkusimo v različnih okoliščinah. To je res.Moški, ki me obiskuje v sanjah, me prav tako preganja v morah.Je izvrsten odvetnik.Izurjen zločinec.Čudovit lažnivec.Ustrahovalec in rešitelj, pošast in ljubimec.Pred desetimi leti sem morala pobegniti iz mesteca, v katerem sem živela. Zdaj je prispel v New York in ne bo odšel, dokler me ne bo vzel s sabo. Vicious Ona je umetnica brez ficka.Lepa in izmuzljiva kot češnja v cvetu.Pred desetimi leti je nenapovedano vdrla v moje življenje in vse postavila na glavo.Plačala je ceno.Emilia LeBlanc je nekdanja punca mojega najboljšega prijatelja. Ženska, ki pozna mojo najtemnejšo skrivnost.To bi me moralo odvrniti od lova, ampak me ne.Pa kaj, če me sovraži.Se bo že navadila name.

Prejšnja Naslednja >> Komentiranje je zaprto! Napisal/a: triglav. Pesmi.

A ne povsem." Več v Sobotni prilogi, 7.9.2013. Ob premieri predstave Ivice Buljana Zapiranje ljubezni - Pia Zemljič in Marko Mandić. Ljubezen nam je vsem v pogubo.

POVEZANE KNJIGE