Nisem angel

Nisem angel - Kylie Bisutti | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kylie Bisutti
DIMENZIJA
5,96 MB
IME DATOTEKE
Nisem angel.pdf
ISBN
5844531454559

OPIS

Kylie Bisutti na straneh te knjige pripoveduje svojo zgodbo manekenke, ki se začne že v rani mladosti, svoj vrhunec pa doživi kot model slavne znamke Victoria's Secret. Kylie Bisutti je v modni industriji dvignila precej prahu, ko je uspešno manekensko kariero pri 21 letih zamenjala za hojo za Kristusom. Skok v manekenski svet ji je uspel že zelo zgodaj. Svoje brezskrbno otroštvo v majhnem mestecu na severu Nevade je kmalu zamenjala za glamurozni Las Vegas, kjer se je njena manekenska pot sprva začela v nakupovalnem središču, nato pa je sledil veliki skok v New York. Tu je mlada in neizkušena Kylie prvič izkusila mračno plat manekenskega sveta in se zavedela, da je zanj včasih treba plačati (pre)visoko ceno. Tako so se ji iluzije o manekenskem svetu ena za drugo počasi začele podirati. Ko je ugotovila, da njeno delo manekenke ni več združljivo z vero, je to vlogo zamenjala za oznanjevanje in postala vzornica številnim mladim ženskam. V knjigi Kylie odkrito spregovori o pasteh modne industrije, o vlogi samopodobe, nenehnega hujšanja in iskanja zunanjih potrditev.

Malce me žalosti, ker ne bom mogel pomagati ekipi, a kazen moram sprejeti in jo spoštovati," je za Daily Telegraph svoje videnje na vse skupaj podal tudi 26-letni napadalec, ki je v svoji krstni sezoni pri Chelseaju dosegel že 17 zadetkov. Ker nisem hotela čakati, sem jo prosila, naj mi kar takoj pove, kakšen razultat je dobila. Povedala mi je, da ima Kaja Angelmanov sindrom.

izredno lepo, hvala. gerbera • 11 let ... "Sem dobra, vendar nisem angel.

POVEZANE KNJIGE