Neznani svet živali

Neznani svet živali - Karsten Brensing | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Karsten Brensing
DIMENZIJA
6,2 MB
IME DATOTEKE
Neznani svet živali.pdf
ISBN
8289756753218

OPIS

Ali drži, da si kiti v severnem Atlantiku vsako leto izmislijo nove pesmi in da skupina ork ob zahodni obali Kanade ne žre rib? Da se delfini kličejo po imenih in orke živijo po načelih več kot 700.000 let stare kulture? Da račji mladiči uspešno opravijo preizkuse iz abstraktnega razmišljanja, polži pa prostovoljno obračajo kolo za hrčke? Da psi kaznujejo neiskrenost, vendar znajo sprejeti opravičilo in odpustiti? Knjiga Neznani svet živali ima na zalogi kopico osupljivih dejstev iz kraljestva živali. Njen avtor sporoča, da živali razvijajo in utrjujejo tisto, kar ljudje imenujemo "kultura". Od šimpanzov, ki jedo s paličicami, do orangutanov, ki se igrajo s spolnimi pripomočki in lastnoročno izdelanimi lutkami – knjiga nas popelje v svet, ki ga v resnici ne poznamo, čeprav ni zelo daleč ali zelo drugačen od človeškega. o avtorju Dr. Karsten Brensing je morski biolog in raziskovalec živalskega vedenja. Bil je znanstveni vodja nemškega urada mednarodne organizacije za zaščito kitov in delfinov WDC, je ustanovitelj javnega sklada za pravice živali IRI.

Karsten Brensing, morski biolog in strasten raziskovalec živalskega vedenja, nas v knjigi Neznani svet živali popelje v svet, ki ga v resnici ne poznamo, čeprav ni zelo daleč ali zelo drugačen od človeškega. Karsten Bresingu je karierno pot začrtal delfin v priljubljeni TV seriji Flipper. NEZNANI SVET ŽIVALI • Nekatere orke živijo po načelih več kot 700.000 let stare kulture: tiste, ki jedo le ribe, se ne družijo in ne parijo...

strani: 309. Prevod: Petra Piber Žanr: družbeni roman Narodnost: nemška književnost Morski biolog in raziskovalec živalskega sveta nas popelje v povsem nov, drugačen svet živali, kot si ga navadno predstavljamo. Neznani svet živali : kako živali razmišljajo in kaj čutijo; Das Mysterium der Tiere Ta stran uporablja JavaScript.

POVEZANE KNJIGE