Najini valovi

Najini valovi - Petja Rijavec | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Petja Rijavec
DIMENZIJA
5,72 MB
IME DATOTEKE
Najini valovi.pdf
ISBN
9195251779108

OPIS

Zakonski par, ki se je pred časom rokoval z abrahamom, se znajde na prelomnici. »Kdaj točno začne vse, kar je ne le estetskega, temveč tudi ljubečega, povezovalnega in čustvenega, iti navzdol?« se sprašuje Ajda ob hkratnem preklinjanju menopavzičnih oblivov in nabiranju maščobnih oblog na telesu. Maksu predlaga začasno prekinitev odnosa, ki je obrabljen in spraskan kot star parket. Bodoča babica in dedek torej zaživita na novo. Vsak na svojem koncu Ljubljane, vsak v svojem stanovanju. Vsak po svoje. Tegobe staranja seveda ne pojenjajo, ampak se le še kopičijo. Kaj jima prinese samsko življenje, sta pripravljena na korenite spremembe ali pa bo predvidljiva varnost rutine tista, ki bo imela zadnjo besedo?Roman Petje Rijavec je sodoben, zabaven, grenkosladek prikaz iskanja sebe v gromozanskem dosjeju podob za vsakdanjo rabo in izjemne priložnosti.- Janja VidmarVeč o knjigi: INTERVJU IZ REVIJE BUKLA

2019. Find books like Najini valovi from the world's largest community of readers. Goodreads members who liked Najini valovi also liked: Belo se pere na devetd... kriza zakonske zveze najini valovi petja rijavec Naročite se na e-novice: E-poštni naslov.

Predvsem žena je naveličana rutine in prepirov vsakdana, mučijo jo tegobe menopavze, nekoč vroča zakonska ljubezen je le še navada. Ajda ... Najini valovi.

POVEZANE KNJIGE