Na robu

Na robu - Danny MacAskill | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Danny MacAskill
DIMENZIJA
12,92 MB
IME DATOTEKE
Na robu.pdf
ISBN
9470044486774

OPIS

Danny MacAskil živi na robu. Z viralnimi YouTube posnetki z naslovi The Ridge, Cascadia in Imaginate je postal legenda. Sekvence njegovih trikov na strehah, v zapuščenih predelih mest in drugod parajo živce, njegovo življenje pa je polno vznemirjenja, krvavitev in milijonov spletnih zadetkov. Vsekakor pa mu uspeh ni padel v naročje. Vsak nov trik spremljajo dvom stres in »kaj če« vprašanja. Zanesti se mora na domišljijo, neustrašnost, prelomne kolesarske tehnike in smisel za dobre kadre. Celo življenje zasleduje ekstreme in nekako je še vedno v enem kosu, da o tem piše knjige. V knjigi Danny deli z nami spomine na anarhično otroštvo na Isle of Skye in zgodnje dni trial gorskega kolesarjenja, nas popelje s seboj na treninge in snemanja video posnetkov ter deli nikdar objavljene skice trikov iz osebne beležke. Pridružite se mu na neverjetni vožnji skozi knjigo. Ne pozabite na čelado!

Vaša košarica je prazna Danny MacAskill: Na robu. facebook; twitter; Dannyjevo življenje je polno razburljivih doživetij, krvavih padcev in milijonov ogledov na spletu.

sezona, 3. del, Združene države Amerike 60 min | IMDB: 8,4 | ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Olivia Dunham, Peter Bishop in Walter Bishop so člani posebnega oddelka FBI-ja, ki raziskuje nenavadne pojave, ki jih velikokrat popeljejo v neznano. Založnik o knjigi »Ko se premikajo noge, se premikajo tudi misli.« Tek na robu živčnega zloma je pripoved o tem, kako si zastaviti cilj in se pognati proti njemu, kako se pobrati, če omagaš, kako udomačiti napor in bolečino ter ju spremeniti v izkušnjo in o vsem tem povedati napeto zgodbo..

POVEZANE KNJIGE