Miti in stereotipi o živalih

Miti in stereotipi o živalih - Linh Dao | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Linh Dao
DIMENZIJA
6,19 MB
IME DATOTEKE
Miti in stereotipi o živalih.pdf
ISBN
7607254351210

OPIS

Lisica = zvijačna tatica. Medved = grožnja gozdu. Noj = reva, ki glavo potiska v pesek. Prepričani smo, da poznaš veliko takšnih primerjav. Radi bi ti pokazali, da v njih ni resnice ...Tisti ljubki netopir nima nobenega namena, da bi se hranil z našo krvjo. Črna mačka, ki prečka cesto, ti ne bo prinesla nesreče. In kdo pravi, da »umazana« podgana ne more biti tvoja najboljša prijateljica? Pridruži se nam na potovanju v svet narave in se nauči, da ni vse tako črno-belo, kot se zdi na prvi pogled! Skupaj bomo uspešno spremenili številne napačne predstave, ki smo jim dolgo časa verjeli.

Vse informacije, ki jih vsebuje to delo so povzete iz najrazličnejših zanesljivih virov. Miti in stereotipi o živalih Je to, kar nam govorijo, res? Linh Dao 25,90 € Dodaj v košarico Grdavši in presenečenje Gaja Kos 25,95 € Dodaj v košarico Najlepše misli o živalih. Citati o živalih so zelo priljubljeni, saj si z mnogimi živalmi delimo življenje.

25,90 € Primerjaj Primerjaj. Primerjaj Dodaj izdelek za primerjavo Dodano.

POVEZANE KNJIGE