Medved z miško na rami

Medved z miško na rami - Miroslav Košuta | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Miroslav Košuta
DIMENZIJA
8,40 MB
IME DATOTEKE
Medved z miško na rami.pdf
ISBN
5150554503656

OPIS

V pesniški zbirki priznanega in priljubljenega pesnika Miroslava Košute bomo poleg medvedov in mišk našli mnoge druge živali. Poezija s podobami Maše Kozjek je očarljivo razposajena in hudomušna, polna domišljijske razigranosti in duhovitih besednih iger. Ob njej se veselimo, čudimo, sprašujemo o domu in življenju ter odkrivamo njene mnogotere pomene.

Prijava na e-novice. Bodite med prvimi, ki boste izvedeli, kateri koncerti, predavanja, gledališka in plesna gostovanja in drugo pripravljamo v Cankarjevem domu. Mladinska knjiga meseca oktobra v Knjižnici Mozirje: Medved z miško na rami NK, 13.10.2020 10:59:00.

... In včasih so nezadovoljni prav vsi: miška, ko želi z lestvijo seči do ogromnega sirnega koluta, ki se ponuja na nebu, mačke pa, ko se utrujene vračajo iz službe.

POVEZANE KNJIGE