Maščevanje

Maščevanje - Emma Orczy | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Emma Orczy
DIMENZIJA
12,37 MB
IME DATOTEKE
Maščevanje.pdf
ISBN
7603034067306

OPIS

termometer Avtor: Luka Mlakar Kitajska je prepričana, da bi zaradi vprašanj o izvoru novega koronavirusa, vrata svojih laboratorijev morale odpreti tudi ZDA. ... Karl Brendt pelje svoja otroka v šolo, ko prejme anonimni telefonski klic, češ da je pod njegovim sedežem v avtomobilu nastavljena bomba.

Pa. ... Zakaj se pri ljudeh sploh porodi želja po maščevanju, nam maščevanje res prinese občutek zadoščenja, nas k maščevanju vodita občutek pravičnosti na eni in silovita jeza na drugi strani? Ob kakšnih priložnostih najpogosteje pomislimo na maščevanje in zakaj včasih pravimo, da je maščevanje sladko? Več o maščevanju v tokratni Osvežilni fronti. maščevanje-a s maščevanje: maszhovajne im.

POVEZANE KNJIGE