Maščevanje

Maščevanje - Emma Orczy | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Emma Orczy
DIMENZIJA
7,79 MB
IME DATOTEKE
Maščevanje.pdf
ISBN
6586374012935

OPIS

Raziskave kažejo, da to drži - a le, dokler to poteka zgolj v naših glavah oziroma sanjarimo o tem, da se bomo maščevali. Švicarski raziskovalci so odkrili, da maščevanje na kratek rok - približno eno minuto, ko o njem razmišljamo in preden se ga lotimo - močno ... Odvetniki nekdanjega predsednika ZDA Donalda Trumpa so na sojenju v ustavni obtožbi poudarili, da gre za neustavno politično maščevanje demokratov, ki se niso nikoli sprijaznili s Trumpovo legitimnostjo in so ga skušali odstaviti od samega začetka.

Pa. ... Zakaj se pri ljudeh sploh porodi želja po maščevanju, nam maščevanje res prinese občutek zadoščenja, nas k maščevanju vodita občutek pravičnosti na eni in silovita jeza na drugi strani? Ob kakšnih priložnostih najpogosteje pomislimo na maščevanje in zakaj včasih pravimo, da je maščevanje sladko? Več o maščevanju v tokratni Osvežilni fronti. maščevanje-a s maščevanje: maszhovajne im.

POVEZANE KNJIGE