Lov za templjarskim zakladom

Lov za templjarskim zakladom - Milan Petek Levokov | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Milan Petek Levokov
DIMENZIJA
11,28 MB
IME DATOTEKE
Lov za templjarskim zakladom.pdf
ISBN
7426108680470

OPIS

Marko in Blaž sta stopila dva koraka naprej in se zazrla v tisto, kar je ležalo pred Nikinimi nogami. »Hej, pa to je …« Marko je obmolknil. Nika mu je pokimala. »Točno to!« Blaž pa je le dokončal Markovo misel: »Konj z dvema jezdecema!« Marko je čisto nesrečen. Namesto da bi bil na morju in s prijatelji iskal skriti zaklad, je z družino obtičal v Marofu. Pa to še ni vse! Vse poletje bo pri njih na obisku mamina prijateljica s hčerko Niko. Kaj naj cele počitnice počne z nadležnim mlajšim bratom in punco? Niti sanja se mu ne, da bodo to najbolj razburljive počitnice v njegovem življenju. In da bodo z Niko, Blažem in vrano Piko razrešili skrivnostni primer izginotja dveh oseb ter našli tisto, o čemer se je govorilo dolga stoletja … o avtorju Pisatelj Milan Petek - Levokov (1960) je po poklicu sodnik. Piše knjige za otroke in odrasle, za tole napeto pustolovsko dogodivščino, ki jo je ilustriral Igor Šinkovec (1978), je bil nominiran za nagrado modra ptica 2016.

»Hej, pa to je …« Povzetek vsebine knjige Lov za templjarskim zakladom. Marko in Blaž sta stopila dva koraka naprej in se zazrla v tisto, kar je ležalo pred Nikinimi nogami.»Hej, pa to je …« Marko je obmolknil.

The chat is not open to guests. Would you like to log in now with a full user account? Continue.

POVEZANE KNJIGE