Laži

Laži - T. M. Logan | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
T. M. Logan
DIMENZIJA
5,92 MB
IME DATOTEKE
Laži.pdf
ISBN
5991710147136

OPIS

Joe Lynch je čisto običajen srečno poročen moški – dokler hipna odločitev njegovega življenja ne postavi na glavo. Ko je Joe priča prepiru svoje žene z družinskim prijateljem Benom, najprej pomisli, da mu laže – o vsem. Med poznejšim prepirom ga odrine, Ben pa se spotakne in nepremično obleži na tleh … Napeto branje, ki ga boste le stežka odložili, od prve do zanje strani polno preobratov. Ob tem psihološkem trilerju se boste vprašali, ali res lahko zaupamo tistim, ki jih ljubimo … Senzacionalna prodajna uspešnica številka ena med psihološkimi trilerji. 

Če bi razorožitev uspela, bi spremenila tok […] Recenzija Bukla. Švedska avtorica kriminalk in otroških knjig Kristina Ohlsson nas je z Zakopanimi lažmi, prvim romanom v seriji o odvetniku Martinu Brennerju, z napetim odrezanim koncem pustila v strašni negotovosti, zato je še toliko bolje, da je pred nami že prevod nadaljevanja, ki nosi naslov Izrečene laži.Martin je v prvem delu uspešno razvozlal nenavadno smrt Sare Teksas, ki je ... Pravo mravljišče laži pa najdemo na družbenih omrežjih in prav ta v resnici predstavljajo največjo grožnjo resnici, saj se na njih lahko laže množično, anonimno in brez strahu pred sankcijami.

Kristina Ohlsson ( 0). ISBN/EAN:P_9789610158745.

POVEZANE KNJIGE