Dojenje po prvem letu

Dojenje po prvem letu - Aleksandra Klopčič | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Aleksandra Klopčič
DIMENZIJA
3,95 MB
IME DATOTEKE
Dojenje po prvem letu.pdf
ISBN
6597598663413

OPIS

Pred vami je preprosto, jasno in razumljivo napisana knjiga, ki temelji na najnovejših znanstvenih dognanjih s področja laktacije, pediatrije, psihologije in nevrobiologije. Polna je informacij o dojenju za tiste mamice, ki želijo nadaljevati z njim tudi po malčkovi prvi upihnjeni svečki, pa tudi za tiste, ki si želijo doječe mame v tem podpreti.

Dojenje ni samo hranjenje otroka, dojenčku daje tudi veliko ugodja, zagotavlja mu bližino in občutek varnosti. Dojenje je pomembna pot vzpostavljanja in negovanja odnosa med vami in vašim otrokom. V Sloveniji je dojenje po prvem letu še vedno povezano z mnogimi predsodki - od tega, da naj bi bile matere tiste, ki ne znajo prenehati z dojenjem, da naj b... Cena: vključeno v ceno vstopnice Predavateljica: Aleksandra Klopčič, družinska terapevtka in avtorica knjige Dojenje po prvem letu Prijave: [email protected] Prvi rojstni dan je tu - moj malček pa se še vedno doji kot novorojenček.

Nerazumevanje, predsodki, neodobravanje. Za dojenje po prvem letu se zdi, kot da ga obkroža nek oblak skrivnosti. Do prvega rojstnega dneva otroka, dokler je mama na porodniški, je dojenje običajno in splošno družbeno sprejeto.

POVEZANE KNJIGE