Čebela na cvetu in v svetu

Čebela na cvetu in v svetu - Marija Stanonik | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marija Stanonik
DIMENZIJA
6,37 MB
IME DATOTEKE
Čebela na cvetu in v svetu.pdf
ISBN
5433985269600

OPIS

Izdaja ob prvem svetovnem dnevu čebel in 80-letnici Slovenske akademije znanosti in umetnosti. Čebela je v slovenski kulturi in gospodarstvu imela zelo pomembno vlogo. O njej je ob prvem svetovnem dnevu nastalo nekaj imenitnih knjig. Akad. ddr. Marija Stanonik je skoraj desetletje zbirala in raziskovala obsežno gradivo o njenem pomenu v gospodarskem življenju naroda ter v slovenski kulturni zgodovini, tako v slovenskem slovstvu kot folklori, znanosti in umetnosti. Rezultat teh raziskav je monografija Čebela na cvetu in v svetu, ki skupaj z bogatim naborom fotografij obsega skoraj 300 strani.

Marija Stanonik je napisala knjigo ČEBELA NA CVETU IN V SVETU. V četrtek, 7.

Redna cena: 34,00 € Čebela je v slovenski kulturi in gospodarstvu imela zelo pomembno vlogo. O njej je ob prvem svetovnem dnevu nastalo nekaj imenitnih knjig. Rezultat teh raziskav je monografija Čebela na cvetu in v svetu, ki skupaj z bogatim naborom ... Čebela na cvetu in v svetu.

POVEZANE KNJIGE