To so imena

To so imena - Tommy Wieringa | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tommy Wieringa
DIMENZIJA
8,94 MB
IME DATOTEKE
To so imena.pdf
ISBN
3812816403886

OPIS

Tommy Wieringa je eden najbolj uveljavljenih sodobnih nizozemskih pisateljev. Z romanom To so imena, prvim avtorjevim slovenskim knjižnim prevodom, se Wieringa oddaljuje od Nizozemske in se z nenavadno skupino brezimnih pribežnikov poda na dolgo pot čez izmišljeno srednjeazijsko stepsko pokrajino.Pa vendar roman ni zgolj pripoved o begunski krizi. Gre za precej kompleksnejše delo, četudi ima marsikaj skupnega s sodobnim eksodusom ljudi, ki v stiski zapuščajo domove. Besedilo nenehno prehaja iz enega žanra v drugega, iz razvojnega romana v urbano komedijo, temačno pravljico in svetopisemsko parabolo.

Kdaj sem najbolj plodna? Tommy Wieringa: To so imena. foto: Flickr.

Uporabite sodoben brskalnik, kot so Chrome, Firefox ali Edge. Imena; Rojstni dnevi; Preverite, koliko prebivalcev Slovenije ima isto ime, priimek ali kombinacijo obeh.

POVEZANE KNJIGE