Slovensko-kitajski slikovni slovar

Slovensko-kitajski slikovni slovar - Barbara Majcenovič Kline | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Barbara Majcenovič Kline
DIMENZIJA
11,49 MB
IME DATOTEKE
Slovensko-kitajski slikovni slovar.pdf
ISBN
4835721705998

OPIS

Dragi uporabniki, dobrodošli v čarobni svet kitajščine! Kar brez strahu; pričujoči slovar vam bo pomagal pri ustvarjanju in utrjevanju osnovnega znanja v več korakih. Najprej vas bo popeljal skozi zanimivo pridobivanje besednega zaklada s pomočjo ilustracij, ki pripomorejo k učinkovitejšemu pomnjenju. A to še ni vse! Pridobljene besede se boste naučili uporabiti v sobesedilu; s pomočjo kratkih vaj boste lahko naučene besede uporabili v danih situacijah.Naslednji korak bo utrjevanje govornih spretnosti. Tako je - naši junaki vam bodo odprli vrata v čudoviti svet osnovne komunikacije, ki je v bistvu smisel znanja tujih jezikov. Skozi pogovor boste utrdili in nadgradili na novo pridobljene besede in dodali nove spretnosti. Se strinjate? Veselo na delo in obilo zabave vam želimo!

Na njem je tudi okoli 70-članska delegacija iz Kitajske. Slovensko-kitajski slikovni slovar 93; Sodobne paradigme raziskovanja izobraževanja in učenja odraslih 45; Sporočila tvoje duše 15; Srečna za vselej 105; Starejši mediji slovenske književnosti 95; Starost. 1, Stališče zunanjosti 34; Stefan Zweig 212; Strah in svoboda 195; Sull'isola 106 Ščitnica 58; Škratje s Krasa 158; Šola, kam ... Neinvazivni slikovni prikaz očesnega ozadja : [izbrana poglavja iz oftalmologije].

Ocenjuje, da so bili odnosi med državama vedno zgledni, globoki in so že tradicionalno prijateljski. Kitajska vidi Slovenijo kot zanesljivega in zaupanja vrednega partnerja, pravi. Med poletnimi počitnicami izberi 30 dni in beri 30 minut na dan.

POVEZANE KNJIGE