Priročnik za ženske

Priročnik za ženske - Milan Krajnc | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Milan Krajnc
DIMENZIJA
3,4 MB
IME DATOTEKE
Priročnik za ženske.pdf
ISBN
7456610457448

OPIS

Knjga Priročnik za ženske; ... da bo moškim lažje!, je nadaljevanje knjige avtorja Kako osvojiti žensko? (2006), vendar da se tokrat ni dodaknil tehničnih navodil, temveč občutkov.Kot sam pravi ne obstaja tehničnih navodil, žensko lahko samo čutiš, ali pa jo vzameš, kot tehnični pripomoček. Tako so zgodbe napisane tako, da v bralcu prebudi občutke, ki se morda nikoli niso prebudili. Ženske potrebujejo prebujene moške in knjiga govori, kako se moški prebudi, da bo čutil žensko.

- Ljubljana : Društvo SOS telefon za ženske in otroke - žrtve nasilja, 2016 ... SOS telefon za ženske in otroke - žrtve nasilja: 080 11 55, vsak delavnik od 12.00 do 22.00 ure ... Milan Krajnc: Priročnik za ženske.

maja 2021, v parku Tivoli. Startnino sem vplačala preko spletne prijave. Mlade ženske želijo biti gospodarice svojih teles, in da bi to bile, potrebujejo ustrezne informacije.

POVEZANE KNJIGE