Pripovedovalka zgodb

Pripovedovalka zgodb - Patricija Turnšek | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Patricija Turnšek
DIMENZIJA
9,59 MB
IME DATOTEKE
Pripovedovalka zgodb.pdf
ISBN
8809452540348

OPIS

Pripovedovalka zgodb je Sašin avtobiografski zapis o poti do lastne transformacije. Gradil se je vse življenje, finaliziral pa v zadnjem letu s Projektom 365 dni z mojimi globalnimi inspiratorji ter se na koncu v zadnjih 31 dneh romanja po španskem Caminu strnil v simpatičen, izkustven priročnik za osebno transformacijo. Razsežnost Pripovedovalki zgodb doda 365 navdihujočih zgodb državljanov sveta, ki jih je Saša na svoji poti čez vse celine srečala v zadnjem letu in simbolizirajo dokaz, kako zelo smo si državljani sveta podobni med seboj. Ne glede na vero, kulturo, barvo kože ali geografsko oddaljenost si vsi želimo biti ljubljeni in sprejeti s tem, kar avtentično čutimo, da smo, brez obsojanja in želje okolice po spremembi.

Kdo vedel bi, kaj še vse … Na vrhunskih svetovanjih in delavnicah se ukvarjam z dušno inteligenco ter s tem dvigujem zavest posameznikov, slovenskega naroda in človeštva kot celote. Vojna se razteza čez Kavkaz na strani 79. V Kumajlovem potnem listu piše, da mu je ime Blaise Fortune in da je rojen ob Rokavskem prelivu na strani 16 zelenega atlasa.

Čeprav je Glorija dobra pripovedovalka zgodb, mu na odgovor zakaj je vojna ne zna odgovoriti. Ko fantiča na meji zajamejo, Glorije ni nikjer. äpela Frlic je poklicna pripovedovalka, ki meni da si ob branju in posluåanju (ljudskih) zgodb, v glavi ustvarjamo mentalne podobe, ki so preplet zgodbene vsebine ter naåega predznanja, izkuåenj in razumevanja sveta.

POVEZANE KNJIGE