Prebuditev jasnovidne energije

Prebuditev jasnovidne energije - Pia Prezelj | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Pia Prezelj
DIMENZIJA
11,71 MB
IME DATOTEKE
Prebuditev jasnovidne energije.pdf
ISBN
9989391299276

OPIS

Cyndi Dale, priznana mednarodna avtorica, intuitivna zdravilka in jasnovidka, je prepotovala svet, da bi ljudi učila o energijskem zdravljenju in intuiciji. Ali veste, katera je najpogostejša želja njenih učencev? Želijo si postati bolj jasnovidni, kar pomeni, da želijo »jasno videti«. Marsikdo meni, da je jasnovidnost izključno domena vidcev, medijev in ciganov, vendar prebiva v vsakomer od nas. Vse je sestavljeno iz energije. Če želimo postati bolj jasnovidni, se moramo samo naučiti bolje obvladovati energijo, ki nam zarisuje kalejdoskop podob, prizorov in vizij, s pomočjo katerih lahko krmarimo ladjo svojega življenja. Kot vse spretnosti pa tudi jasnovidnost zahteva vajo – in izobraževanje. Oboje boste dobili s to knjigo. Jasnovidnost je eden od številnih darov, ovitih v tančico skrivnosti. Jasnovidnost nam prinaša pisane, divje, srhljive ali črno-bele vizije, ki nam vedno znova na pladnju nosijo uvide, duhovna razodetja, nasvete in hitre vpoglede v preteklost, sedanjost in prihodnost, ki jih lahko ugledamo ali na zaslonu notranjega uma ali z očmi. Pritegnite v življenje več tega, kar ljubite, potujte med življenji, povežite se s pokojniki ali še nerojenimi otroci in še mnogo več z uporabo lastnih jasnovidnih sposobnosti. Priznana avtorica Cyndi Dale vam bo razkrila skrivnosti jasnovidne energije in vam podala natančna navodila za šest različnih jasnovidnih slogov. Od zdravljenja in manifestiranja do čiščenja blokad z uporabo vpogleda v prihodnost – ta čudovit vodnik vam bo pomagal raziskati številne teme in osebno zrasti s pomočjo lastnih energijskih sposobnosti. S POMOČJO JASNOVIDNE VIZUALIZACIJE BOSTE LAHKO:- zdravili sebe in druge, manifestirali in bolje sprejemali odločitve,- razločili med svojo in tujo energijo ter pritegnili več ljubezni v življenje.- se povezali s pokojnikom ali otrokom, ki še ni prijokal na svet,- raziskovali svoja pretekla življenja. Jasnovidnost je vsestranski dar, ki vam lahko prinaša dobesedne in simbolične podobe in uvide, ki se nanašajo na preteklost, sedanjost in prihodnost vas ali koga drugega. Jasnovidnost vam ne pomaga samo, da pogledate v in skozi vse fizično, psihološko in duhovno, ampak vam poda roko pri razkrivanju resnice o sebi.

1. KNJIŽNICA Ivana Potrča (Ptuj) Knjižnica Ivana Potrča Ptuj : 1948-2018 : zbornik prispevkov / [avtorji prispevkov Matjaž Neudauer ... Prebuditev jasnovidne energije 12; Predavanje o pesništvu 100; Prepovedani sad 10; Pride konj v bar 115; Primož Trubar: O mlinarju, ki je za knjigo mlin prodal 161; Pripovedke z vsega sveta 214; Prosim 185; Protestantske cerkve in skupnosti 24; Prva čitanka 43; Put u slovograd 41; Račka si izbere mamo 176; Radost naših celic 104; Ranta ... Število izposoj Število izposoj za izračun nadomestila; COBIS.SI-ID Naslov Skupno Na avtorja Skupno Na avtorja; 1: 256775168: 100 najboljših kašic : 100 okusnih jedi za zdrave in zadovoljne najmlajše papavčke.

Prijava. Naročite E-novičke Vsak mesec izžrebamo praktično ... PRETVORNIK MERSKIH ENOT - ENERGIJA.

POVEZANE KNJIGE